Ti på Topp 2018

Velkommen til Ti på Topp Oslo 2018

Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre og et lystbetont bidrag til god helse. Du er garantert fotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i god fysisk form og blir bedre kjent med den flotte naturen i Oslo.

Turkampanjen starter i mai og avsluttes i oktober. For deltakelse registrer du din egen turprofil på www.oslo.tipåtopp.no eller last ned vår turapp (Ti På Topp), så får du registrert turen når du har kommet frem til turmålet.

I ti på Topp kan du delta alene, i bedriftslag eller venne- og familielag.

Alle som går minst 12 turer får deltagerpremie, i tillegg kårer vi det beste turbilde (velges blant alle bildene som deles på denne siden), årets turgåer og årets sprekeste lag og bedrift.

Vennligst gi oss beskjed dersom du opplever noe feil med innskjekking av turene.

 

HVORDAN REGISTRERE DINE TURER? 

  • Du har 3 muligheter. Den aller enkleste og beste er å laste ned appen Ti på Topp på din mobil. Der har du veibeskrivelse, turbeskrivelse, kart hvor du kan se hvor du er til en hver tid. Når du er på toppunktet trykker du ¨sjekk inn¨, og da er turen registrert. 
  • Har du ikke mobil kan du logge deg inn på www.oslo.tipåtopp.no og registrere dine turer på ¨min side¨. Da må du få turkoden, send en henvendelse til moussa.elkam@bedriftsidretten.no for å få tilsendt turkoden.  
  • Om du ikke ønsker å være på app eller nettside har du også mulighet til å sende info om hvilke turer du har gått, så hjelper vi deg meg manuellregistrering av turene.

Deltageravgift: kr. 150,-

For bedrifter som ønsker felles påmeldingskode og samlet faktura vennligst ta kontakt med moussa.elkam@bedriftsidretten.no

 

 

Tilbake til hovedside